Jouw bestelling GRATIS thuisbezorgd met de fiets

Vanaf maandag 29 juni komt Beau Lion gratis je bestelling persoonlijk langs brengen! Geheel ecofriendly, met de fiets.

Gratis je tweedehands lp’s thuisbezorgd*

Heb je een mooie plaat gezien in de catalogus, maar wil je geen bezorgkosten betalen en/of heb je geen zin of tijd om je favoriete LP op te halen? Dan heeft Beau Lion voor jou een geschikte oplossing. Koop je in de actie periode ( 29 juni t/m 22 augustus 2015) een artikel bij Beau Lion, dan kan je ervoor kiezen om de bestelling GRATIS te laten bezorgen. Ja dat lees je goed….

Woon je binnen een straal van 7 km afstand van het vestigingsadres? Laat je bestelling dan thuis bezorgen met de fiets. Kies hiervoor de bezorgmethode: “Actie: Tweedehands LP’s thuisbezorgd met de fiets” bij het afrekenen. Nadat de bestelling is verwerkt wordt er z.s.m. contact met je opgenomen om een geschikte tijd en datum af te spreken. Betalen kan contant ter plaatse of alvast vooruit met de gebruikelijke betaalmethoden. Een kopje koffie, het liefst zwart en vers gezet wordt zeer op prijs gesteld bij de aflevering van je bestelling 🙂

Woon je (net) buiten het actiegebied? Niet getreurd. Laat je bestelling dan bezorgen voor de lage prijs van €3,95 ongeacht de grootte van je bestelling bij jouw dichtstbijzijnde Kiala punt of maak een afspraak om het op te halen.

Tot ziens!

tweedehands lp's thuis bezorgd
*Binnen 7 km afstand van het vestigingsadres: Cambridgelaan 315, 3584 DA, Utrecht. Bij het verwerken van je bestelling wordt gecheckt of je binnen het actiegebied woont.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.