Beau Lion™

Iedereen is welkom!

Of je nu net bent begonnen met het draaien van muziek op vinyl of al jaren niets liever doet. Jong/oud, arm/rijk, hipster/alto.. het doet er allemaal niet toe. Hier word je altijd met open armen ontvangen.

 

Misschien wel de kleinste tweedehands platenzaak op het internet.

Het aanbod van Beau Lion is net als de onderneming kleinschalig en bestaat hoofdzakelijk uit rock, pop, jazz/blues en klassieke muziek. Wat wij missen aan kwantiteit (over)compenseren wij met kwaliteit en service. Onder kwaliteit verstaan wij een gedegen reiniging van de vinyl platen en het zo goed als mogelijk herstellen van bijbehorende accessoires (zoals de buitenhoes). Constant zijn wij bezig de kwaliteit te verbeteren door te zoeken naar nieuwe reinigings- en herstel technieken.

 

PageSpeed Insight Beau Lion close up
Met een score van 97/100 op Google PageSpeed Insights behoren wij tot één van de meest gebruiksvriendelijke en snelle online platenzaak van Nederland voor zowel mobiel als pc gebruik!

 

Bewust op internet

Wij buiten het voordeel van internet zo veel mogelijk uit. Zo zijn wij de eerste tweedehands LP webshop in Nederland met een geïntegreerde Spotify catalogus, heeft de site een krachtige zoekmachine en zijn er links geplaatst zodat je makkelijk meer informatie vind over de artiest, album etc. Tenslotte is de staat van het tweedehandse product helder op de foto gezet vergezeld met een duidelijk sterren systeem.

En…. wil je de beschreven kwaliteit toch even dubbelchecken, dan kan dat! Je kan altijd een afspraak maken om het product te komen bezichtigingen.

Spotify-Integrated-Catalogus-Beau-Lion

Krijg een indruk van het album met behulp van de Spotify Play knop.

 

Achtergrond informatie:

Beau Lion is opgericht op 10 april 2015 als eenmanszaak door Bo van Leeuwen. Wat begon als een simpel plan om tweedehands vinyl te gaan verkopen, werd in een paar maanden omgetoverd tot een mooie starters onderneming met een duidelijk doel voor ogen. Natuurlijk heeft Bo dit niet in zijn eentje voor elkaar gekregen. Hij heeft veel hulp gehad en wordt nog steeds met veel raad en daad bijgestaan door vrienden en familie. Beau Lion is daarom meer dan een standaard webwinkel of de zoveelste start-up company. Het is een individueel handelsmerk waar veel mensen trots op mogen zijn.

Beau Lion Hall of Fame:

  • Ineke Wiegers
  • Mona Martens
  • Eric van Leeuwen
  • Milan Joosting Bunk
  • Tim Donker
  • Mary-Lin Chan
  • Geert Teunisse
  • IBB 49