Frequently Asked Questions

Verzending

Q: Kan ik mijn bestelling thuis laten bezorgen?

A: Beau Lion levert standaard via Kiala ophaalpunten. Je kan dan de bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt. Eventueel kunnen we via PostNL  jouw bestelling thuis laten bezorgen, neem in dat geval eerst even contact op voordat je de bestelling plaatst. Houdt ook rekening met veel hogere verzendkosten.

Q: Kan ik spontaan langskomen?

A: Wij hebben geen fysieke winkel, spontaan langskomen kan dus niet. Je kan wel op afspraak de bestelling op locatie bekijken en beluisteren voor je aankoop (kies hiervoor de optie afhalen bij het het afrekenen). De ”aankoop op afstand” wetgeving (o.a. een verlengde bedenktijd na aankoop) is ook geldig als je voor aankoop het product nog controleert. Extra service dus.

Retourneren

Q: Kan ik een titel terug brengen?

A: Standaard verzegelen wij de vinylplaat bij verzending. Bij Beau Lion kan je de titel terugbrengen/-sturen als deze nog verzegeld is binnen 14 dagen na aankoop.  Je krijgt dan je geld terug of je kan de titel ruilen. Als de verzegeling verbroken is kunnen wij de vinyl plaat helaas niet meer terug nemen. Voor meer informatie, zie Algemene voorwaarden.

Q: Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld.. en nu?

A: Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem even contact op en we lossen het op! Eventuele retourkosten nemen wij natuurlijk voor onze rekening.

Klachten

Q: Ik heb een klacht, bij wie kan ik terecht?
A: Je kan het beste een email sturen naar info@beau-lion.nl, je wordt dan te woord gestaan door Bo van Leeuwen. Liever direct contact? Aarzel dan niet om te te bellen (tijdens werktijden, zie ook CONTACT).

Service

Q: Waar kan ik terecht met vragen?

A: Je kan op verschillende manieren je vraag stellen. Via email (info@beau-lion.nl), via sociale media (Facebook) of je kan bellen (tijdens werktijden, zie CONTACT).

Q: Waarom heeft Beau Lion geen keurmerk zoals Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk

A: Kort gezegd is een ”officieel” keurmerk te duur voor een kleine onderneming zoals Beau Lion. Door zo duidelijk mogelijk te zijn over de staat van onze producten, de mogelijkheid om voor de aankoop zelf het product te bekijken en te beluisteren en heldere algemene voorwaarden (naar model van thuiswinkel waarborg) doen wij niet onder voor andere webwinkels met een dergelijk keurmerk. Ook word je van harte uitgenodigd (en zelfs aangemoedigd) om feedback en ervaringen te delen via Facebook. Zo hopen we ook na de start-up fase niet afhankelijk te worden van een (duur) keurmerk maar wel van onze kritische klanten.

Overig

Q: Ik heb platen te koop. Kan ik ook verkopen aan Beau Lion ?

A: Ja dat kan. Wij kopen collecties op van particulieren. Wij zijn vooral geïnteresseerd in gevarieerde collecties, het liefst van enige omvang. Stuur een e-mail of bel voor meer informatie.